Genel Bilgiler - Kampanya Bitmiştir
-
- Kan Grubu: A (-)
Re: Genel Bilgiler
SA birşeyler paylaşmak istedim ama ya kabül edilmedi yada göndermeyi beceremedim
- Nakşibendî
- Site Yöneticisi
- Kan Grubu: AB (+)
Paylaşmak istediğiniz şey ne idi?mevlanadiyarı wrote:SA birşeyler paylaşmak istedim ama ya kabül edilmedi yada göndermeyi beceremedim
-
- Kan Grubu: A (+)
Es-selamü Aleyküm ve rahmetullahi veberakatuhu
Bu kampanya çok isabetli olmuş.Peygamberimiz(s.a.v)buyurduğu gibi:"Kişi sevdiği ile beraberdir"sözü ile bize kardeşliği,arkadaşlığı,dostluğun değerini önemini yitirmemeli bu bağlılığını,samimiyetini, devamlılığını sürdürmelidir.Sizlere bir Allah dostu'nun sözünü nakledeceğim;
Sonsuz kurtuluşa ermek için üç şey lazımdır;İlim,Amel,İhlas
İmam-i Rabban-i(k.s)
Bu kampanya çok isabetli olmuş.Peygamberimiz(s.a.v)buyurduğu gibi:"Kişi sevdiği ile beraberdir"sözü ile bize kardeşliği,arkadaşlığı,dostluğun değerini önemini yitirmemeli bu bağlılığını,samimiyetini, devamlılığını sürdürmelidir.Sizlere bir Allah dostu'nun sözünü nakledeceğim;
Sonsuz kurtuluşa ermek için üç şey lazımdır;İlim,Amel,İhlas
İmam-i Rabban-i(k.s)
Allah'ım!Günahlarımızı ört,affet,bağışla.Bize lütuf ve ilim ver!Hatâlarımızı önemseme.Yardım et!Kanaat ver!Afiyet ver!Basiret ver!Akıl ver!(El-Gaffaru-El-Gafuru-El-Ganiyyu-El-Hafızu-El-Hafıdu)cellecelaluhu ile bize muamele eyle!İslâm'dan ayırma!Amin.
-
s.a.
öncelikle yeni katılan birisi olarak bu siteyi hazırlayanlara teşekkür ederim...
kampanyayı düşünen hazırlayan katılan arkadaşlardan allah razı olsun
biz galiba o treni kaçırdık ama kardeşlerimiz daha güzel kampanyalarla karşımıza çıkacaklardır.
temennimiz ve dualarımız bu yönde inşallah
öncelikle yeni katılan birisi olarak bu siteyi hazırlayanlara teşekkür ederim...
biz galiba o treni kaçırdık ama kardeşlerimiz daha güzel kampanyalarla karşımıza çıkacaklardır.
- Nakşibendî
- Site Yöneticisi
Tren istasyondan henüz kalkmadı.. Kampanyamız yeni başladı...mizrak wrote:s.a.
- sema
Es-selamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü,
bu sisteyi bizler için hazırlayan ve sunan sayın yönetici ekibi ve ilgililer Allah cümlenizden razı olsun.
ben şimdiye kadar pek aktif olamadım. inşallah bundan sonra birşeyler paylaşmak isterim ve ayrıca diğer ihvan hanım kardeşlerimlede tanışmayı çok istiyorum ama bir türlü bunu nasıl yapabileceğimi bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla. Allah'a emanet olun. Vesselam
bu sisteyi bizler için hazırlayan ve sunan sayın yönetici ekibi ve ilgililer Allah cümlenizden razı olsun.
ben şimdiye kadar pek aktif olamadım. inşallah bundan sonra birşeyler paylaşmak isterim ve ayrıca diğer ihvan hanım kardeşlerimlede tanışmayı çok istiyorum ama bir türlü bunu nasıl yapabileceğimi bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla. Allah'a emanet olun. Vesselam
-
selamün aleyküm, bizleri düşündüğünüz için Allah razı olsun.
- sema
es-selamu aleyküm;
Paylaşım teşviği için hediyeniz çok güzel ve çok anlamlı, tebrik ederim sizleri, Allah razı olsun, Vesselam
Paylaşım teşviği için hediyeniz çok güzel ve çok anlamlı, tebrik ederim sizleri, Allah razı olsun, Vesselam
- Nakşibendî
- Site Yöneticisi
Cümlelere büyük harf ile başlamalısınız.sukut wrote:İnşaallah yalnzı pm atacaktım yetkiniz yok diyor abi kural hatasında büyük küçük harf tanımını hala anlayabilmiş değilim...
-
- Genel Yetkili
Sema hanım öncelikle hoşgeldiniz aramıza. Hanımlar bölümünde tanışma bölümümüz mevcud. Orada kapsamlı bir şekilde paylaşımlarda bulunup tanışabiliriz.Es-selamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü,

-
Es-selamu aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuhu.
Böyle bir kampanya açtığınız için teşekkürler ederim. Bir ihvan kardeşiniz olarak elimden geldiği kadar Esma-ul Husna'dan, Peygamberimiz(s.a.v) 'den hadis-i şerifler'den, sünnetinden, sünneti seniyyesinden, İtikat-ı ehl'i sünnet konularında sizlere örnekler sunacağım. Cenab-ı Allah yardıcımız olsun. Sizleri yerlerin göklerin hakim-i olan Allah'a teslim ederim.
Böyle bir kampanya açtığınız için teşekkürler ederim. Bir ihvan kardeşiniz olarak elimden geldiği kadar Esma-ul Husna'dan, Peygamberimiz(s.a.v) 'den hadis-i şerifler'den, sünnetinden, sünneti seniyyesinden, İtikat-ı ehl'i sünnet konularında sizlere örnekler sunacağım. Cenab-ı Allah yardıcımız olsun. Sizleri yerlerin göklerin hakim-i olan Allah'a teslim ederim.
Last edited by Gucdüvânî on 14 Jan 2008, 00:37, edited 1 time in total.
Reason: İmla
Allah'ım!Günahlarımızı ört,affet,bağışla.Bize lütuf ve ilim ver!Hatâlarımızı önemseme.Yardım et!Kanaat ver!Afiyet ver!Basiret ver!Akıl ver!(El-Gaffaru-El-Gafuru-El-Ganiyyu-El-Hafızu-El-Hafıdu)cellecelaluhu ile bize muamele eyle!İslâm'dan ayırma!Amin.
-
selamünaleyküm cok güzel bir çalışma birlik beraberliği pekiştiyorsunuz tebrik ederim. Hicri yılımız mübarek olsun...
- ayadenk
- Kan Grubu: AB (-)

Katkıda bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum...
Last edited by Gucdüvânî on 16 Jan 2008, 19:20, edited 1 time in total.
- sema
Selamun Aleyküm,
Bu kampanyayı düzenleyen saygıdeğer site yöneticilerine ve bu kampanya için sponsor olan Zikrullah dergisine teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun! Yaptığınız ve yapacağınız tüm hayırlı işlerden. Bu kampanyada çok az emeği geçen bizleri de düşündüğünüz için teşekkür ederiz.
Bu tablonun aynısı bilgisayarımda kayıtlı ama duvarımın en güzel köşesinde de bir ikincisi olsa fena olmaz doğrusu
AKTİF OLANIN KAZANMASI DİLEĞİYLE,
ALLAH' EMANET OLUN,
S.A

Bu tablonun aynısı bilgisayarımda kayıtlı ama duvarımın en güzel köşesinde de bir ikincisi olsa fena olmaz doğrusu

AKTİF OLANIN KAZANMASI DİLEĞİYLE,
ALLAH' EMANET OLUN,
S.A
- abdullahkull
- Kan Grubu: 0 (-)
Allah razı olsun. Güzel bir düşünce ihvanı toplamak inş. başarıya ulaşır. Allah kusurlarımızı affetsin.
Ciğerleri yakan bu düşünce, uykumu kaçırdı her gün,
ki, kimin âğûşuna düştün, rü'yâda kimi gördün? Hâdimu'l-fukarâ (MZK)
ki, kimin âğûşuna düştün, rü'yâda kimi gördün? Hâdimu'l-fukarâ (MZK)