Mehme dBey anlattıkça ahh ahh dedim içimden. Ama içindeyken bu denli kıymet bilinmiyor

Mehmet Emin Bey gerçekten latifeydi benimki ukalalık olarak değerlendirip söylemedim gerçekten üzüldüm.Hiçbirzaman öyle düşünmedim hatta destekledim bile böyle söyleyenlerimehmetemin wrote:imam hatipte okumak bir ayrıcalıktır,yani bunu ukalalık için demiyoruz ama imam hatip bizim için ,başka okullarıda görünce yani benzetmek yanlış olmasın cennetir yani.
.
KatılıyorumZeyneb Büşra wrote: ama hala bence diğer liseelrden ne olursa olsun, nasıl değişime uğrarsa uğrasın çok daha iyi konumda olduğu kesin imamhatiplerin. Özellikle de kız çocuklarının lise eğitimi için tek seçenek günümüzde bence.
hem yazınız hem de üslubunuz pek hoş olmamış..mahinur wrote:Ben az çok biliyorum İmamhatipi. Orda siyasetten başka şey görmedim. Kızların ellerinde broşürler her hafta ayrı program ayrı toplantı vs. Benle de çok tartışmışlardır bu konuda.Hiç hoş şeyler değil. Hele hocalar aman Allah ım öğretmen değil milletvekili sanırsın. Küçük sınıflar zaten malum. Kaçının erkek ya da kız arkadaşı yoktur. Tanıdıklarımın çoğunun var. Bir de hepten şaşırıyorlar ne hikmetse. Yani çok çok kötü olayları duymadık değil. Yazık..
![]()
Bunun yanısıra çok temiz ahlaklı çocuklar da yok değil. Gayet edebli çalışkan güzel hedefleri olan kimseler. Allah yardımcıları olsun..
O güzel temiz imamhatib eskidendi. Şimdi bulunmaz. Millet meclisi gibi siyaset yapılıyo ancak
Hay Allah. Daha dikkatli oluruz inşaallah..Halil Necati wrote:
hem yazınız hem de üslubunuz pek hoş olmamış..
mahinur wrote:Hay Allah. Daha dikkatli oluruz inşaallah..
En korktuğum şeylerden biri, evladlarına söz geçirememek. Rabbim yardımcımız olsun, bizleri de nesillerimizi de dini İslam üzere sabit kılsın._Zişan_ wrote: gelin görünki kızımız bu sene liseye başlayacak ama imam hatipte okumak istemiyor.
Nedendir acaba? Gerekçelerine göre hareket etmek lazım.._Zişan_ wrote:kızımız bu sene liseye başlayacak ama imam hatipte okumak istemiyor.
Tabii İmam-Hatibi istemeyiş nedeni 'imam-hatip de olsa artık oralarda bozuldu ben gitmek istemiyorum liseye' gibi bişeyse tebrik etmez lazım. Yok sırf imam hatip diye istemiyor ise Rabbim yardımcınız olsun. İnş. ikna olur. Kötünün iyisi yine bu okullarmahinur wrote:Nedendir acaba? Gerekçelerine göre hareket etmek lazım..