Bu arada Hüseyin Bey, bizim aynı evde kaldığımız arkadaşın ablasının beyi imiş.

Biliyordum.Abdüllatif wrote:
Bu arada Hüseyin Bey, bizim aynı evde kaldığımız arkadaşın ablasının beyi imiş.Vay be...
Sözümü geri alıyorum. Üçüncü çarşıma çıktım, sokaklar berbat.Abdüllatif wrote:Dikkatimi çeken en güzel noktalardan biri sokakta çok fazla başörtülü insan görmem oldu. El-hamdü lillah, doğu çok güzel. Doğu'da müslümanlık kolay.![]()
Hala tanımıyorum, tanışmadım henüz. Diğer arkadaş söyledi az önce msn'den o bizim falancanın eniştesi diye.mahinur wrote:Biliyordum.Abdüllatif wrote:
Bu arada Hüseyin Bey, bizim aynı evde kaldığımız arkadaşın ablasının beyi imiş.Vay be...
Hayret etmiştim nasıl tanımazsınız diye.
Abdüllatif wrote:Sözümü geri alıyorum. Üçüncü çarşıma çıktım, sokaklar berbat.Abdüllatif wrote:Dikkatimi çeken en güzel noktalardan biri sokakta çok fazla başörtülü insan görmem oldu. El-hamdü lillah, doğu çok güzel. Doğu'da müslümanlık kolay.![]()
Kapalı insan görebilene aşk olsun. Üniversiteden mi kaynaklanıyor neden bilmiyorum. İlk geldiğim gün, sabah vaktinde herkes kapalıydı halbuki.
Bunlar yerel halk yani öyle mi. Yoksa üniversite gençliği mi...mahinur wrote:Abdüllatif wrote:Sözümü geri alıyorum. Üçüncü çarşıma çıktım, sokaklar berbat.Abdüllatif wrote:Dikkatimi çeken en güzel noktalardan biri sokakta çok fazla başörtülü insan görmem oldu. El-hamdü lillah, doğu çok güzel. Doğu'da müslümanlık kolay.![]()
Kapalı insan görebilene aşk olsun. Üniversiteden mi kaynaklanıyor neden bilmiyorum. İlk geldiğim gün, sabah vaktinde herkes kapalıydı halbuki.
Daha değiiil. Havalar iyice bi ısınsın o zaman görün siz..
Hoşbulduk efendim.Duru wrote:Hoşgeldiniz Asker (:
Hüseyin Bey ile bi görüşelim de... O da olur inşaallah!mahinur wrote:Tekrar tavsiye etmek istiyorum. Hafız Amcamıza da vakit ayırmalısınız.
Abdüllatif wrote:Geçen askerin birinden duydum, Elazığ çok büyük değil de kızları güzel işte diyordu. Millet azıtmış iyice... Askerde bu tür konuları konuşmayan 1-2 kişiden biriyim. Acaba OHAL bölgesinde asker nasıl. Böyle askerle savaş mavaş kazanılmaz.
gülesevda wrote:Abdüllatif wrote:Geçen askerin birinden duydum, Elazığ çok büyük değil de kızları güzel işte diyordu. Millet azıtmış iyice... Askerde bu tür konuları konuşmayan 1-2 kişiden biriyim. Acaba OHAL bölgesinde asker nasıl. Böyle askerle savaş mavaş kazanılmaz.![]()