Hacı kardeşlerimiz ve Medine halkı akın akın Ravza-i Mutahhara'ya geliyorlar,izdiham var türbesinde...
Mescid tıklım tıklım,bayanlara günde 2 kere izin var ziyaret için,erkeklere geri kalan tüm zamanlar izin var, onlar bizden daha şanslı

Biz bayanlar ülke ülke sıra bekleyerek ziyaret ediyoruz.Ama orada sıra beklemek bile o kadar güzel ki...
Nerelerde beklemedik ki hayat boyunca;otobüs duraklarında yollarda, arkadaş beklerken, isteklerimize ulaşmak için, velhasıl çok bekledik bu yaşımıza dek ama burada beklemenin tadı o kadar başka ki, bazı bayan kardeşlerim sıkılıyor ve acele ediyorlar ben onlara diyordum neden acele ediyorsunuz nereye yetişeceksiniz, bizim hayalimiz değil mi buralara gelmek hatta gelemeyen kardeşlerimizin yürek yangınlarını hatırlasalar.....

Benim hiç acelem yok yeter ki bu kapıda bekleyim başka kapılara dalmayım

Şimdi Peygamberimizin (s.a.v) ziyaret için bekliyorduk ,saatler sürse bile o kadar güzeldi ki hiç bitmesin istiyorduk bu anların...
Kaldığımız otel Green Palas, MESCİD-İ NEBEVİ'NİN HEMEN KARŞISINDAYDI.
Odalarımız hem geniş hem rahattı,yeşil tonlar hakimdi yine, dinlendirici ve huzur vericiydi...
Restoranda yine bize hizmet eden değişik ülkelerden kardeşlerimiz vardı,Mevlam hepsinden gani gani razı olsun, genelde renk olarak pembe ve gül kurusu arası ahenkli bir uyum hakimdi(en sevdiğim renkler)...

Genelde cam kenarını isityordum, mescid tam karşımızdaydı ondan bir an bile ayrı kalmak istemiyor insan oraya gidince...
Şöyle tefekkür ettim, Mevlam bir misafiri davet ettimi onu en güzel şekilde ağırlıyordu,hepsi onun ikramı..
Burada bol bol kuranı kerim okuyoruz,yarım hatimleri tamamlıyoruz zaten dünyalık işlerimizde yok(evişleri ), bize ibadet için çok zaman kalıyor...
27 ocak Cuma
Bu sahah kahvaltıdan sonra Peygamberimiz'i (S.A.V)ziyaret ettik yine.
Ravza-i mutahhara'ya girdik,cuma namazı,cenaze namazları ve Kur'an-ı Kerim okuyarak uzun bir süremizi Mescidde geçirdik...Hele o tahta rahlelerde Kur'an-ı Kerim okumak öyle güzel ki, çok büyük bir huzur hakim Ravzada'da...
Beynim boşalmış gibi, hiç bir dert ve sıkıntı kalmadı, sıfırlandım sanki, tüm hayatımını acıları ve sıkıntıları gitti,yeniden doğmuş gibiyim....