SİZ DE HEDİYE ALMAK İSTERMİSİNİZ?

Üyelerimizin bildirmek istediği duyurular, haberler vs.
Post Reply
asım
Posts: 280
Joined: 01 Sep 2007, 17:58
Kan Grubu: A (+)

SİZ DE HEDİYE ALMAK İSTERMİSİNİZ?

Post by asım »

Selâmün aleyküm gücdüvani üye ve misafirleri,

Allah'a sonsuz hamd ve senâlar olsun bugün üye sayımız 100 aşmış.

Her şeye kâdir olan Yüce Mevlâmızdan birbirimizle olan irtibatımızın, sıcaklığımızın, bağlılığımızın artmasına vesile olacak çalışmaları bizlere nasib etmesini niyaz ederim.

Mahmud Es'ad rahmetullahi aleyh hocamız, cennetmekân: 27. eylül 1997'de Almanya-Creglinberg'de yaptığı sohbetin sonunda şöyle buyurmuşlar :

"Buradaki sayı azdır ama bu bir tohum gibidir, bu bir incir çekirdeği gibidir. Bakın burda şu kadarcık insan var... Toplumun tamamına göre bu bir incir çekirdeği gibidir ama incir çekirdeğinden kocaman bir incir ağacı oluyor. Yıllarca incir veriyor, binlerce incir veriyor. Sonra o incirlerden de sayısız tohum hàsıl oluyor, nice nice başka ağaçlar hàsıl oluyor. Bir şeye başlamak önemlidir.

Peygamber Efendimiz onüç sene Mekke-i Mükerreme'de çalıştı, şu kırk rakamını buldu. Biz daha ilk günden kırk rakamındayız. (Biraz latîfe olsun, hoşa gitsin, heves gelsin diye söylüyorum.) Ama onüç yılda kırk kişi çok düşündürücü bir rakam değil mi?.. Peygamber SAS Efendimiz gibi Allah'ın rasûlü, güzeller güzeli, insanların serveri bir mübârek insanın çalışmasından onüç yıl geçiyor, kırk kişi müslüman oluyor...

Onun için, bu toplantının hayırlı bir başlangıç olmasını temenni ediyorum, ümid ediyorum, seziyorum. İnşaallah Almanya'da, Avrupa'da ve Dünya çapında çok güzel hizmetler yapacağız. "

biz de bu duâya her dâim âmin diyoruz.

Bu oluşumun biraz daha hareketlenmesi ve (hareket olduğunda) bereketlenmesi için bir kampanya oluşturayım istiyorum. Yöneticilerimiz de uygun görürlerse (ve uygulama sonunda neticeyi bildirmeyi üstlenirlerse) :

Bugünden başlayarak Şevval Ayı boyunca (10.kasım.2007 akşamına kadar) sitemizde (konu açmak, cevap vermek, v.s. yani imza/iz bırakmak yoluyla) en çok katılım sağlayan (herhalde üye olunmadan sadece ziyaretçi vasfıyla bunlar yapılamıyor) 5 üyemize (herbirine) 1'er adet "Feyzü'l Furkân Kur'ân-ı Kerîm ve Meali", "Başmakaleler" ve "Doğumlarının 71.Yılı Hatırasına-Prof. Dr. Mahmud Es'ad Coşan (Rh.A.)" adlı kitaplardan oluşan bir set hediye etmeyi uygun gördüm.

Haydi, birer adımda sizler atıverin. Zahmete girilmeden, rahmete ulaşılmaz denilmiş.

Haydi, sitemizi şenlendirelim, istifade etme imkanlarımızı arttıralım ve başkalarını da haberdar edelim. unutmayalım ki, hayra açtığınız bir kapıdan her geçen oldukça size de hisse yazılacaktır.

Yüce Mevlâ c.c., ömrümüzü ve ahirimizi hayreylesin.

Selâmün aleyküm!
"Biz herkese hüsn-ü zan eder, kimsenin aleyhinde bulunmayı sevmeyiz. Rahmetli babamdan aldığım ders şudur ki: Oğlum "herkes iyi, ben yaman, herkes buğday, ben saman" de ve öylece kabul et." Mehmed Zâhid KOTKU (Rh.A.)
User avatar
Nakşibendî
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Posts: 1123
Joined: 29 Jun 2007, 16:15
Kan Grubu: AB (+)
Contact:

Re: SİZ DE HEDİYE ALMAK İSTERMİSİNİZ?

Post by Nakşibendî »

Ve aleyküm selam ve rahmetullah!

Kıymetli Asım Bey,
İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Yönetim ekibi olarak tavsiyenizi görüştük ve değerlendirdik.

"Bereketnâme" isimli bir kampanya başlatmaya karar verdik. Yönetim olarak duyurulara da ilgili mesajı ve kampanya şartlarını ekleyeceğiz.

Teşekkürler,
Gucdüvâni Yönetim
Yönetime göndermek istediğiniz mesajlar için: [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
gıyaseddin
Posts: 3
Joined: 29 Oct 2007, 12:45
Kan Grubu: A (-)

Re: SİZ DE HEDİYE ALMAK İSTERMİSİNİZ?

Post by gıyaseddin »

Esselamu Aleykum,
Kıymetli kardeşler, cumanız mübarek olsun. Dualarda buluşalım.
Gıyaseddin KARATEPE
ANKARA
Last edited by Gucdüvânî on 02 Nov 2007, 11:58, edited 1 time in total.
Reason: Mail adresi
Post Reply

Return to “Sizden Haberler”