hata raporu!

Blim ve Teknolojiye dair herşey...
Post Reply
User avatar
deniz
Posts: 449
Joined: 06 Dec 2007, 13:33
Kan Grubu: A (+)

hata raporu!

Post by deniz »

Yaklaşık 4-5 gündür,bilgisayarıma girince birkaç sayfa açılınca daha okumaya vaya bakmaya kalmadan bilgs. "hata raporu" gönderiyor. Anti-virüs proğramı olarak "kaspersky" kullanıyorum. Birkaçgün öncesine kadar hiç sorun çıkmamıştı.( devamlı güncelliyorum) :shock:
Maillerime ulaşamıyor , forum sayfasını açarken çok zorluk çekiyorum.Bu günde en son gönderilen "bilim ve teknoloji "sayfasının insan beyni resmini (bellek haritası) açar açmaz kapanıyor? Nedeni ne olabilir ? Nerede hata yapıyorum?
...Eğer bir mü'minin kalbin kırdıysan,
Hâkk'a eylediğin secde değildir.
User avatar
andelib
Posts: 162
Joined: 10 Jan 2008, 19:11
Kan Grubu: B (+)

Re: hata raporu!

Post by andelib »

Virüs olma ihtimali yüksek ama hata mesajında tam olarak ne yazdığını söyleyebilirseniz belki daha iyi yardımcı olabiliriz.

Virüs ihtimaline karşı virüs programınızı çalıştıramasanız da aşağıdaki adresten online tarama yapabilir ve virüslerden kurtulabilirsiniz:

http://housecall65.trendmicro.com/


"Yes, I accept the Terms of Use" yazan yerin yanındaki kutuyu işaretleyip Launch Housecall'a tıklayın. Ardından bazı gerekli dosyalar bilgisayarınıza yüklenir. İlk kez kullanıldığında biraz zaman alabilir. Program çalıştığında bilgisayarınızdaki sürücülerin tamamını seçip taratın.
“Engin deniz, taş atmakla bulanmaz. Gücenen bir arif, henüz sığ sudur...”
–Sadi-i Şirâzî
Post Reply

Return to “Bilim ve Teknoloji”