Veli Küçük'ün Postiti (yapılacak işler listesi)

Seviyeli latife ve fıkralar...
Post Reply
galesiz
Posts: 124
Joined: 18 Dec 2008, 15:18
Kan Grubu: B (+)

Veli Küçük'ün Postiti (yapılacak işler listesi)

Post by galesiz »

Habervaktim Araştırma-Karıştırma Servisi yine büyük bir gazetecilik başarısına imza atarak Silivri Ceza İnfaz Kampüsü'nde yatan Ergenekon Davasının 1 Numaralı sanığı Emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün postitini (yapılacak işler listesini) ele geçirdi. İşte sizi gülmekten kırıp geçirecek o traji-komik liste;

- Perinçek'ten avcı fıkraları öğrenilecek: Duruşmada "sadece Avcılar ve Atıcılar Derneği üyesi olduğumu" belirtmiştim. İkinci sorgulamada hakimin "madem öyle, bize bir avcı fıkrası söyle" demesine karşı tedbir alınıp, en kısa zamanda beş-on tane avcı fıkrası ezberlenecek. Bu konuda içimizdeki en iyi atıcı Doğu Perinçek'ten yardım istenecek.
- Turşu kurmanın incelikleri öğrenilecek: Sorgulamada "Ajandamdaki yazılar bomba yapım belgesi değil turşu tarifi" demiştim. Ayrıntılı bilgi istenme ihtimaline karşı bayan avukatımdan turşu kurmanın incelikleri öğrenilecek.
- Koğuşta darbe yapılarak "koğuş ağası" olunacak: Uzun zamandır ne Türkiye'de ne de Azerbaycan'da darbe girişiminde bulunamadım. "Paslanma" tehlikesine karşılık, koğuşta en büyük rakibim olan Hurşit Paşa'ya karşı darbe girişiminde bulunulacak ve yarın sabah erkenden "koğuş ağası" olduğum ilan edilecek. Tolon Paşa'nın "küsme" tehlikesi olduğu için ona da "koğuş ağa vekilliği" payesi verilecek. Diğer koğuş arkadaşlarından Kemal Kerinçsiz, Sami Hoştan ve Ümit Oğuztan'ın nöbetleşe çay ve temizlik işlerini yürütmeleri, gerekirse zor kullanarak sağlanacak. Bu uygulamaya her koğuşta geçilmesi için gerekli tedbirler alınacak. Seçilen pardon darbeyle gelen tüm koğuş ağaları hiyerarşik düzende bana bağlanacak.
- Artık ajanda kullanılmayacak: Başıma bela olan ajanda işinden artık vazgeçilecek. Bu durum bana ders olacak. Bir daha ajanda, günlük, bilmem ne kesinlikle kullanılmayacak.
- İskender Büyük araştırılacak: Kurtlar Vadisi'nde adı geçen İskender Büyük'ün kim olduğu, Ergenekon'da kime tekabül ettiği mutlaka öğrenilecek. Ergenekon'daki numarası bizim üstümüzdeyse diziyi izlerken gerekli saygı gösterilecek. Televizyon karşısında bacak bacak üste atanlar uyarılacak. Perşembe akşamları televizyonun karşısına mutlaka takım elbise ve gravatlı çıkılacak. Dizinin yayından kaldırılmaması için dışarıdaki adamlarımızdan gerekli destek istenecek.

Rıfat Yörük/habervaktim.com/Mizah
”Ağızların tadını kaçıran ölümü sık sık hatırlayınız” Hadis-i Şerif
Yarım somunun var mı? Bir ufak da evin?
Kimselerin kulu kölesi değil misin?
Kimsenin sırtından geçindiğin de yok ya?
Keyfine bak: en hoş dünyası olan sensin. Hayyam
Post Reply

Return to “Latîfe ve Fıkra”