Alanya'da İsrail Milli Takımı Alarmı

Türkiye gündemi, önemli haberler, duyurular, siyasi ve dini gelişmeler...
Post Reply
Zeyneb Büşra
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Posts: 872
Joined: 28 Jul 2007, 18:09

Alanya'da İsrail Milli Takımı Alarmı

Post by Zeyneb Büşra »

Yıldız Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası 2. Tur elemelerinde Türkiye ile karşılaşacak olan İsrail Kız Voleybol Milli Takımı'nın Alanya'ya gelmesi polisi alarma geçirdi.
07 Ocak 2009 00:04

Yıldız Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası 2. Tur Eleme Grubu'nda Türkiye ile karşılaşacak olan İsrail Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı, Antalya'nın Alanya ilçesine geldi. İsrail takımı için geniş güvenlik önlemleri alındı. Atatürk Spor Salonu'nda antrenman yapan takım için salon etrafında keskin nişancılar adeta kuş uçurtulmadı. İsrail polisinin de önlem aldığı salona giriş çıkışlarda kimlik kontrolü yapıldı.

Şampiyona için İsrail Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı Alanya'ya geldi. Alanya'nın Konaklı beldesinde bulunan 5 yıldızlı Doğanay Otel'de kampa giren İsrail takımı, çarşamba saat 20.00'da Türkiye ile oynayacağı spor salonunda antrenman yaptı.

Basına kapalı yapılan antrenmanın ardından İsrail'den gelen güvenlik görevlileri, gazetecilerin görüntü almaması için takımı bir süre spor salonunda bekletti. Salonun dışında Çevik Kuvvet ekibi ile 2 keskin nişancı polis de önlem aldı.

Spor salonunda görevli personel ise, salona iki kez kimlik kontrolü yapıldıktan sonra girebildi. İsrail Milli takım kafilesini taşıyan otobüs, basın mensuplarının görüntü almaması için spor salonunun bahçesine alındı. Geniş güvenlik önlemleri altında otobüse binen İsrail kafilesi kamp yaptığı otele döndü.

İsrail Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı'nın kamp yaptığı otelde 10 İsrailli askerin bulunduğu belirtildi. Ayrıca, Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polisin de otel çevresinde güvenlik tedbiri aldığı öğrenildi.

İsrail Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı'nın şampiyonadaki maç programı şöyle:

7 Ocak Çarşamba (20.00): Türkiye - İsrail
8 Ocak Perşembe (17.30): İsrail - Azerbaycan
9 Ocak Cuma (15.00): Fransa - İsrail
10 Ocak Cumartesi (15.00): İsrail - Portekiz
11 Ocak Pazar (17.30): Slovakya - İsrail
Ya ben anlamıyorum, bu devlet bunları neden koruyor. Belki yanlışım vardır ama en azından halkın tepkisini göstermesine izin verilmesi lazım. Bizim halkımız onlar gibi o kızları öldürecek değil ya. :evil:
Abdüllatif
Posts: 1556
Joined: 28 Jul 2007, 15:32
Kan Grubu: AB (+)

Re: Alanya'da İsrail Milli Takımı Alarmı

Post by Abdüllatif »

Polisin görevi o çünkü.

Düşünsenize Türkiye'ye gelen İsrailli bir sporcunun öldürüldüğünü yahut yaralandığını.
Çok büyük siyasi krize sebep olur.
Vay, yüz bin vay kim dildardan ayrılmışam
Fitne–çeşm ü sahir u hunhardan ayrılmışam
Bülbül-i şûride em gülzârdan ayrılmışam
Kimse bilmez kim ne nisbet yârdan ayrılmışam!
Post Reply

Return to “Türkiye”