Seçimler Vatana Millete Hayırlı Olsun

Türkiye gündemi, önemli haberler, duyurular, siyasi ve dini gelişmeler...
Post Reply
User avatar
nisanur
Posts: 518
Joined: 13 Nov 2007, 18:10

Seçimler Vatana Millete Hayırlı Olsun

Post by nisanur »

Çok şükür seçimleride atlattık vatana millete hayırlı olsun ,gece seçim sonuçlarını beklerken İstanbul'u aldıgını belirten chp akdeniz ve egedeki yerlerin çoğunu akp nin kaybetmesi bana göre en ilginci . Bir detay daha kürt kardeşlerim bana kızmasın Diyarbakir daki yöneticiyi çok mu aramışlar adamın gözlerinde sankı şehit kanları fışkırıyor ,böyle hiddet dolu böyle vahsi olayları destekleyen br anlayışımı desteklemışler .Vah vah.
Ama yinede Sayın Basbakanımızı kutlarım , her ne kadar insanlar adaya oy verdi gözukse ben Basbakanımızın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum ..
Dinle neyden duy neler söyler sana
Sızlanır hep ayrılıklardan yana
Kestiler sazlık içinden der beni
Dinler ağlar hem kadın hem er beni...
evvabin
Posts: 40
Joined: 30 Nov 2007, 21:51

Re: Seçimler Vatana Millete Hayırlı Olsun

Post by evvabin »

inşallah hayırlısı olur. ama ben istanbul'dan kılıçdaroğlunun %36 oy almasına çok üzüldüm. nasıl böyle bir insana bu kadar oy çıkar anlayamıyorum. ama yinede RABBİME sonsuz şükürler olsun sol bir belediye başkanı seçilmedi. :x
Ümitsizlik Yok, Zafer İnşallah Mü'minlerindir
mstf
Posts: 185
Joined: 30 Nov 2007, 16:43
Kan Grubu: A (+)

Re: Seçimler Vatana Millete Hayırlı Olsun

Post by mstf »

DSP 13,530 Levent Kırca Üsküdar
DSP 3,066 Zekeriya Beyaz Esenler

Bunlara oy verenler dalga geçmek için mi verdiler yoksa cidden iş yapabileceklerini mi düşündündüler?Dalga geçmek için verenler "Seçimi bir eylence aracı olarak düşünmüşlerdir." diye düşünürüm ve saygı duyarım.Cidden iş yapabileceğine inanıpta veren varsa problem var demektir."Ulem şaklabandan belediye başkanı mı olur?" diye sormak isterim.Seçim inşallah vatana millete hayurlu olur.
Ehl-i irfan arasında aradım kıldım talep
Her hüner makbul imiş illa edeb illa edeb
kinali2855
Posts: 119
Joined: 01 Jan 2008, 17:09
Kan Grubu: 0 (+)

Re: Seçimler Vatana Millete Hayırlı Olsun

Post by kinali2855 »

inş. akparti seçimden halkın verdiği uyarıyı dikkate alır 2011 seçimlerine daha iyyi girer ve daha iyi sonuçlar alır. biz alıştık artık tek parti iktidarına koalisyon falan istemiyoruz. kendi aralarında didişmekten halka neler yaptılar zamanında. inş. halkım unutkanlık zaafiyetini bu durumda göstermez.






( Bir de ağlayanlara çok kızıyorum yok borcum var yok su var yok bu var bence ilk önce şükretsinler. herşey yoluna girer Allah'ın izniyle. durmadan öldük bittik demeyin şükür edin birazda. gerçekten çok çok zor durumda kalanlara bir şey demiyorum Allah(c.c.) onlara yardım etsin inş. ama dediğim gibi yalandan ağlayana da şükür tavsiye ediyorum :) )
Men Dakka Dukka
Zeyneb Büşra
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Posts: 872
Joined: 28 Jul 2007, 18:09

Re: Seçimler Vatana Millete Hayırlı Olsun

Post by Zeyneb Büşra »

Bu seçimin en acı olayı bence sosyalistlerle milli görüşçülerin aynı çizgiye gelmesiydi. Milli görüşü bir parti temsil ediyor, ayrı bir parti kurabilir(saadet gibi), muhalefet yapabilirler. Ama beni üzen noktası darbelere darbe demeyip, din düşmanlarıyla aynı söylemlere girişmeleri. Hatta liderlerinin 28 şubatı darbe görmeyip, ulusalcılar da bizim çizgimize geldi gibi bir söyleme tutunması. Çok acı bir durum gerçekten. Din düşmanlarının desteklerine kandılar, çok yazık.
Post Reply

Return to “Türkiye”