Sağlık Üzerine Doktorların durumu

Türkiye gündemi, önemli haberler, duyurular, siyasi ve dini gelişmeler...
Post Reply
Refika

Sağlık Üzerine Doktorların durumu

Post by Refika »

http://www.haber7.com/haber/20090620/Ti ... itiraf.php

haber çok korkuttu :o Hepsi için illa ki geçerli değildir ama genel durum bu mu acaba? Hastanelik çok işim olmuyor elh. değerlendirme yapamıyorum. ama bunalrı okuyunca gideceğim varsa da erteliyorum. :(
mahinur
Posts: 754
Joined: 30 Apr 2008, 20:06
Kan Grubu: A (+)
Contact:

Re: Sağlık Üzerine Doktorların durumu

Post by mahinur »

Ben de hiç güvenmiyorum doktorlara. Birkaç sene önce bir rahatsızlığımdan dolayı gitmiştim. Şikayetlerimi bildiriyorum ama doktor beni dinlemiyor bile. Kızdım ama bi şey demedim önce.Muayene tahlil tehkik filan bekliyorum. Bi baktım almış recete yazıyor. Keşke fotoğrafımı gönderseydim dedim. Nasıl yani dedi. Muayene etmeden yüzüme bakıp recete yazıyorsunuz.Boşuna zahmet etmişim fotoğrafımı göndersem bakıp yazardınız dedim. Reçete filan da almadan çıktım. Bu doktorların geneli böyle. Çoğu anlamıyo bile. Bende ne hastalıklar çıkardılar ya :lol: Başkasına gidiyorum o da ayrı bi hastalık çıkarıyo. Subhanallah! Diğeri başka demişti ama.. :shock: En iyisi hiç gitmemek. Sağlam giden hasta çıkıyo :lol:

Tanımadığım doktora gitmiyorum şimdi.
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor
.
Refika

Re: Sağlık Üzerine Doktorların durumu

Post by Refika »

Aramızda sağlık sektöründe çalışanlar var mı?
User avatar
nisanur
Posts: 518
Joined: 13 Nov 2007, 18:10

Re: Sağlık Üzerine Doktorların durumu

Post by nisanur »

Benim çok yakın bir akrabam doktor henüz yeni mezun oldugunda şöyle bir itirafta bulunmuştu ,gidersınız doktora size bir ağır ilaç yazar sizde hemen iyileşirsiniz ,eğer doktor size hafif bir ilaç verseydi siz geç iyileşirdiniz ama o ilaç size pek dokunmaz dı hastalar cabuk iyileştiklerini sanıp aslında baska taraftan zamanla karaciğer böbreğini kaybeder anlmazsınız.Biz hasta olarak hastanede hasta haklarını anlatan bir yazı var ayrıca şikayet kutuları var onların bize verdiği yetkileri kullanıp hakkımız arayalım ,hele şimdi doktorumuzu seçme özgürlüğümüz olacak insallah daha iyi olacagına ınanıyorum .
Dinle neyden duy neler söyler sana
Sızlanır hep ayrılıklardan yana
Kestiler sazlık içinden der beni
Dinler ağlar hem kadın hem er beni...
Post Reply

Return to “Türkiye”