SA
Ben Rize'de, 5-6 yas çocuklarına yönelik eğitim kitapları tavsiye etmenizi bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kolay gelsin, saygılar...
Eğitim Kitabı Tavsiyesi
Moderator: Leyla Hanne
-
Eğitim Kitabı Tavsiyesi
Last edited by Nakşibendî on 15 Nov 2007, 22:23, edited 1 time in total.
Reason: Lütfen yazım konusuna biraz daha dikkat edelim.
Reason: Lütfen yazım konusuna biraz daha dikkat edelim.
- Zikrullah Dergisi
- Kurumsal Üye
Re: Eğitim Kitabı Tavsiyesi
Ve aleyküm selam!
Şu linkte tam ihtiyacınızı karşılayamayacak olsa da; işinize yarayabilecek bazı dökümanları bulabilirsiniz: http://www.zikrullah.com/dokuman.zip
Allah'a emanet olun,
Zikrullah Dergisi
www.zikrullah.com
Şu linkte tam ihtiyacınızı karşılayamayacak olsa da; işinize yarayabilecek bazı dökümanları bulabilirsiniz: http://www.zikrullah.com/dokuman.zip
Allah'a emanet olun,
Zikrullah Dergisi
www.zikrullah.com
ve aleykum selam..
Timaş yayınları -Dinimi öğreniyorum
Timaş yayınları -Allahın isimlerini öğreniyorum
Timaş yayınları -Peygamber öyküleri
Bunlar set halinde kitaplar.. Bilhassa 5-6 yaş grubu için.. Biz çok faydasını gördük /inşallah...
Timaş yayınları -Dinimi öğreniyorum
Timaş yayınları -Allahın isimlerini öğreniyorum
Timaş yayınları -Peygamber öyküleri
Bunlar set halinde kitaplar.. Bilhassa 5-6 yaş grubu için.. Biz çok faydasını gördük /inşallah...
-
Timaş yayınları setleri Gülale Hanımın dediği gibi çok faydalı, biz de:
Melekler Beni Seviyor
Oruç Tutmayı Seviyorum,
Cenneti Merak Ediyorum,
Namaz Kılmayı Seviyorum.. gibi eserlerden faydalanıyoruz daha çok hikaye gibi anlattığı için çocuklar çok seviyor, biz 7-9yaş aralığı gibi büyük bir yaş ağırlığında okuyoruz birde biz değil kendileri okuyorlar,heves alıyorlar ibadetlerine yaparken, neden ibadet ediyoruz iman gibi konularda sorularına cevap buluyorlar.
Melekler Beni Seviyor
Oruç Tutmayı Seviyorum,
Cenneti Merak Ediyorum,
Namaz Kılmayı Seviyorum.. gibi eserlerden faydalanıyoruz daha çok hikaye gibi anlattığı için çocuklar çok seviyor, biz 7-9yaş aralığı gibi büyük bir yaş ağırlığında okuyoruz birde biz değil kendileri okuyorlar,heves alıyorlar ibadetlerine yaparken, neden ibadet ediyoruz iman gibi konularda sorularına cevap buluyorlar.