Geçen haftalarda Akra'da ( perşembe ) akşam üstü "zaman ve nasıl değerlendirdiğimizi" anlatan çok hoş ve akıcı bir sohbete denk geldim.(Proğramın başına denk gelmeme rağmen adını duymadım, bilmiyorum.)Gerçekten en kıymetli ve geriye asla dönüşümü olmayan mevhum olan zaman hakkında sunucu kardeşimiz epey dil döktü.Çok güzel alıntılar yaptı," zaman kılıç gibidir siz onu kullanmazsanız , o sizi keser "zamanın kıymetine dair ayet ve hadislerden de örnek getirdi.Ve bizlerin zamanı nasıl hunharca katl ettiğimizi ifade buyurdu. Zamanı ençok televizyon başında harcadığımızı, bayanların sabah proğramlarına, beylerin spor tutkunluğuna varıncaya kadar.Hatta bir ara saatine baktı sanırım, "iyiki Kurtlar vadisi saatinde yayın yapmıyoruz "diyerek gülmesi.Hakikaten neredeyse
çoluk -cocuk ,genç- ihtiyar,kadın-erkek zamanını tv başında harcıyor.Muhakkak seyredilecek değerde proğramlarda vardır. Bu proğramdan sonra sizinle paylaşmak istedim , acaba ihvanım tv de neler seyreder? tv seyreder mi?
Soryu soran biz olunca ilk yorumuda biz yapalım inaşşallah.
TV seyredeceksem "Samanyolu /Ayna "proğramını hiç kaçırmam. Bir de hani derler ya "iki elim kanda olsa" Bugs Banny ve Silvester& twety.