Vay, yüz bin vay kim dildardan ayrılmışam
Fitne–çeşm ü sahir u hunhardan ayrılmışam
Bülbül-i şûride em gülzârdan ayrılmışam
Kimse bilmez kim ne nisbet yârdan ayrılmışam!
Orada olamasak da bu muazzam günü bir nebze olsun bizlere gerek fotoğraflar gerekse videolarla yaşattığınız için Allah razı olsun.
Gülale hanımın dediği gibi artık İstanbul'da özenle başında bekleyeceğimiz, dualarımızı edeceğimiz bir yer daha var. İnşallah gidip görmek nasip olur. Böyle güzel, mübarek zatların komşumuz olduğu mezar yerleri de hepimize nasip olsun inşallah.
Cenaze merasiminden çektiğimiz fotoğrafları ihvanımıza sunuyorum. Cenab-ı Allah kalbini nurlu,makamını Cennet eylesin.Öbür dünyada şefaatine nail olan kullarından eylesin.(Amin.)
Allah'ım!Günahlarımızı ört,affet,bağışla.Bize lütuf ve ilim ver!Hatâlarımızı önemseme.Yardım et!Kanaat ver!Afiyet ver!Basiret ver!Akıl ver!(El-Gaffaru-El-Gafuru-El-Ganiyyu-El-Hafızu-El-Hafıdu)cellecelaluhu ile bize muamele eyle!İslâm'dan ayırma!Amin.