"Paylaşım için teşekkürler" ve "emeğine sağlık" cümleleri geliyor.
Bunları özellikle kullanmamaya çalışıyorum. Olur olmaz forumlarda çok kullanıldığı için.
Ama tabi kullanana gıcık olmuyorum. (Ya HUU Abi, bu taş sanaydı...

http://forum.gucduvani.com/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=aYa HUU wrote:Mesela![]()
![]()
bu üç resim kullanana gıcık olmama vesile. Bir kişiyle aynı şeyi düşünsek savunsak bile bu ifadeleri kullandımı soğuyorum o kişiden. Siz de hissediyormusunuz bunları bilmiyorum?
Haklısınız yasemin hanım, üzerimize alınmamıza gerek yok.yalnızca ya huu abi için mi yani.taş ona ya. üzerimize alınmayalım o zaman
Bence insan bu hislere sahipse, emeğine sağlık deyip geçmiyor zaten. Hislerini bir şekilde aktarıyor.seyir wrote:İnsan ekseriyetle "bu işe basit bir teşekkür yakışmaz" niyetiyle böyle ibarelere sarılabiliyor. Hevesle...
Bensöyleyene gıcık olmuyorum, lafa gıcık oluyorum.seyir wrote: Gel sende lafa veya söyleyene gıcık ol..
Yakında forumda herkes birbirine gıcık olursa hiç şaşmam.seyir wrote:Esas, bunlara gıcık olana gıcık olmak lazım
Bende kullanmam o sözü..Hiç hoşuma gitmedi hatta sanırım gıcık bile oluyordum o cümleyegüLâLe wrote:Neden bilmiyorum -emeğine sağlık- cümlesi de benim pek hoşuma gitmez.
İçerik olarak ya da kullanma niyeti olarak güzeldir belki de..
[Duru wrote:Zaten artık çoğu forumda teşekkür butonları yada rep kullanma die bişey var
Hayır ama böyle düşünmeyin.Abdüllatif wrote:[Duru wrote:Zaten artık çoğu forumda teşekkür butonları yada rep kullanma die bişey var
İşte mesele burada, insan gönülden bir teşekkür sunmuyor da, adet gereği sununca teşekkürünü, teknoloji böyle imkanlar sunuyor.