Tabi canım, ne sakıncası olacak, doktorların kalpleri temiz. Biz onları nasıl suçlarız.Duru wrote:Sizlerle bu konuda hemfikir olamayacağım..
Ya hu!Bunlar Doktor!
Ne gibi sakınca olabikirki:SAdamlara ne muamalemesi yaptığınızın farkındamısnız?
konu artık "hayat bugün size ne öğretti?" değil herhalde. kardeşimizde öğrenmek istediğini öğrenemeyecek. .abdullahkull wrote:
Bu anketin sonuçunda merak ettiğim bir şeyi öğrenmiş olacağım inş. o niyetle sormak istediğim ihvana.
peki.konumuza dönelim geri (:yasemin.teknik wrote: konu artık "hayat bugün size ne öğretti?" değil herhalde. kardeşimizde öğrenmek istediğini öğrenemeyecek. .
Arada konu dışına çıkılır canım, nolacak..yasemin.teknik wrote:konu artık "hayat bugün size ne öğretti?" değil herhalde. kardeşimizde öğrenmek istediğini öğrenemeyecek. .abdullahkull wrote:
Bu anketin sonuçunda merak ettiğim bir şeyi öğrenmiş olacağım inş. o niyetle sormak istediğim ihvana.
Fikir ayrılığı elbette olur. Bütün insanlar fabrikadan çıkma, tek fikre sahib olmaz ki..Duru wrote:ihvan bile olsa fikir ayrılıkları olabiliyormuş bunu öğrendim
Ya sırf konu değişsin die yazdım o yorumu (: Hatta altına not bile düşmüştüm ama sonra sildim (:Abdüllatif wrote:Fikir ayrılığı elbette olur. Bütün insanlar fabrikadan çıkma, tek fikre sahib olmaz ki..Duru wrote:ihvan bile olsa fikir ayrılıkları olabiliyormuş bunu öğrendim
Tamam.Burda sorun yok.Abdüllatif wrote: Yalnız bir yanlış varsa konuşularak halledilmelidir.
Bayan hastaya bayan doktor, erkek hastaya erkek doktor, ne kadar ekmek o kadar köfte* mantığının nesi yanlış anlamadım.
Değildir.Ben yalnız gitsin diye birşey yazmadım!Abdüllatif wrote:![]()
Bir bayan bir erkek doktora yanında mahremi olmadan gidemez. Bu şart bile "bir sakıncası yok" söyleminizin aleyhine bir şeydir.
Sizin çevrenin kalpleri temiz yani.. Anlıyorum...Duru wrote:Benim abim şuan diş tedavisi için bayan hekime gidiyo..ama asla sizlerin aklına gelen ne Doktorun nede bizim çevremizden birinin aklına gelmez!...
İşte burayı anlayamıyorsunuz.Duru wrote:Dinimiz bile cevaz vermişken size ne oluyo ya