İnce Saz Eserleri/ Güney/İnce Saz
-
- Genel Yetkili
Re: Güney/İnce Saz
Evet bir İnce Saz dinleyen daha.
Teşekkürler Refika hanım. Sözsüz eserlerden eklemeye devam ederseniz mutlu oluruz. Bazen kendimde olan eserleri bile buraya eklenince keşfediyorum. 

Bu parçayı dün bi başkasıyla değiştirmek için ekledim aslında. Burada başka bir parça vardı 
İnce Sazı çok severim, çok severiz
Bütün yönleri eklesek mi acaba? İnce Saz Doğu, Batı ve Kuzey de var. Ama en güzeli bu. Yanılmıyorsam bunlar hep Eylül albümünden. Ortak zevklere sahip olmak çok güzel. Teşekkürler...

İnce Sazı çok severim, çok severiz

Bütün yönleri eklesek mi acaba? İnce Saz Doğu, Batı ve Kuzey de var. Ama en güzeli bu. Yanılmıyorsam bunlar hep Eylül albümünden. Ortak zevklere sahip olmak çok güzel. Teşekkürler...
-
- Genel Yetkili
Evet, en son dinlediğim albüm Eylül Şarkıları albümüydü. Bunu bir seri halinde devam ettirebiliriz aslında. Birkaç gün önce bu albümü dinlerken ekleme yapsam mı foruma diye düşündüm, daha sonra acaba İnce Saz dinleyen var mıdır diye tereddüt ettim, eklemedim. Siz ekleme yapınca tebessüm etmekten kendimi alamadım. Katkılarınızdan dolayı teşekkürler. 

-
- Genel Yetkili
Kuzey/İncesaz
http://www.fileden.com/files/2007/12/7/1630027/11-Kuzey.mp3
Refika hanım Güney'i koymuş, biz de Kuzey'i koyalım dedik. Tabi Güney kadar güzel olmasa da dinlenmeye değer.
Refika hanım Güney'i koymuş, biz de Kuzey'i koyalım dedik. Tabi Güney kadar güzel olmasa da dinlenmeye değer.

Kimse dinlemez diye düşünmeyin, yeni bişeyse öğrenmiş oluruz vesilenizle.Zeyneb Büşra wrote:acaba İnce Saz dinleyen var mıdır diye tereddüt ettim, eklemedim
-
- Kan Grubu: A (+)
Re: Kuzey/İncesaz
Biz de seviyoruz 

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
turkuaz / İncesaz
İnceden Saz severlere 
http://www.fileden.com/files/2007/11/22 ... Crkuaz.wma[/ses]
Zeynep Büşra bu İncesaz ları bir araya mı toplasak?

Zeynep Büşra bu İncesaz ları bir araya mı toplasak?
-
- Kan Grubu: A (+)
Re: turkuaz / İncesaz
Eveeeettt
Teşekkürler diyoruz..

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
-
- Genel Yetkili
Re: İnce Saz Eserleri/ Güney/İnce Saz
Evet bizler de teşekkür ediyoruz.

İsteğiniz üzere konuları birleştirmeye çalıştık. Birkaç değişiklik oldu mecburen. Umarım beğenmişsinizdir. Artık İncesaz eserlerini bu başlık altından paylaşabilriz.Refika wrote: Zeynep Büşra bu İncesaz ları bir araya mı toplasak?

Bu bana da hediye oldu, ben de size hediye ediyorum
İstanbul'a Dair...
http://www.iyidosya.com/public/2363/iNC ... air(1).mp3[/ses]

-
Hocam güzel oldu yahu, bende bu parça var çok beğeniyordum ama adı yoktu. Enstrumentel-İnce Saz diye kayıt etmişim. Foruma koyip bilenler varsa sorayım diyordum.
Sen benden önce davrandın Allah razı olsun.
Hediye için çok çok teşekkürler.

Hediye için çok çok teşekkürler.

Rica ederim ne demek, ben de bana gönderen arkadaşıma teşekkür edeyim o zman. Yakında ist. yolcusu, bir iki İst.lu arkadaş var sanırım, artık kaynatırlar. Ben yine çok kıskandım çok 

-
Hocam kim gidecekmiş yahu? Bizim niye haberimiz yok dicem, birde bende kıskandım(gıpta ettiim
)