insallah resımlerı ekleyebılmışımdır ..
Moderator: VYZ
yılmadım iki defa farklı sitelerden denedim olmadı .Zeyneb Büşra wrote:Lalezar hanım ne yazık ki olmamış. Ama yılmayın, biraz daha uğraşın, inşallah başarırsınız.
Hocam bende başlamayı düşündüm bir aralar, hocayı ayarlıyamadık saatlerimiz uyuşması velhasıl kelam olmadı. Boya meselesi de çok ilginç toprak boya ezmesi çok zor oluyor dediler ama rengi deseni daha güzel oluyormuş herhalde. Bizim arkadaşlar ezmekle uğraşmıyalım diye hazır boya kullandılar. Ama eserler çok güzeldi. Böyle seninki gibi onlarınkini görünce çok sevindim. Sonra onları tablo yaptırdık dostlarımızı hediye ettik, sakladık el emeği göz nuru ayrı bir tadı oluyor.lale_zar wrote:Allah razı olsun güzel yorumlar için .Bizde toprak boya kullanıyoruz hatta ilk başta bayagı bir zaman boya ezmekle geçti vaktimiz, ama vakit ilerledikce kursa gitmek için can atar olduk, yer zamanı ayarlayabilseydim ben evde de yapmayı düşünuyordum,ama bir itirafta bulunmak istiyorum ebru yaparken cevremden hep ne yapacaksınız ancak tablo yapmaya yarayan şey ile uğraşmak niye , hatta biz kursa başvurduğumuzda bile halk eğitimdeki yetkili bizi başka kurslara yönlendirmeye calışmış ti, hala daha anlatmaya ebru yaparken ne kadar dinlendığımı nasıl ruhumuzun aynasının ebruda cıktığını anlatmaya çalısıyorum,resım akratabilirsem sizlere diğer ebrularımıda sunmaya calısacagım insallah.