Üç aylar geldi, mevsim-i hayr ü bereket, zaman-ı rahmet ü mağfiret, sebeb-i duhûl-i cennet... ama, ne mutlu gaflet etmeyip, kadr ü kıymetini bilip gereğince istifade ve istifâza edebilenlere!
Yazı İçin: http://zikrullah.com/yazilar/arsiv/z011202.htm
Üç Aylar Geldi
- Nakşibendî
- Site Yöneticisi
- Kan Grubu: AB (+)
Re: Üç Aylar Geldi

Cümlemize hayırlı mubarek olsun. Kutlu olsun, mutlu olsun, şen olsun. Allah(cc) kadir kıymet bilip istifade edebilmeyi nasib eylesin. O iradeyi o gücü kuvveti o halis niyeti bahşeylesin.
Rahmet eylesin, bereketlendirsin, razı olsun. Sevgisine layık eyleyip sevsin. Bütün kötü huy, amel, düşünce, söz, hal, bilgi ve sıfatlardan arındırıp sevdiği hallerle, ilimlerle, vasıflarla donatıp muttasıf eylesin.
Üç aylarınız mubarek olsun.
- nisanur
Aminn aminn Rabbim üç ayları mübarek kılsın bizi Ramazana ulaştırsın .
Dinle neyden duy neler söyler sana
Sızlanır hep ayrılıklardan yana
Kestiler sazlık içinden der beni
Dinler ağlar hem kadın hem er beni...
Sızlanır hep ayrılıklardan yana
Kestiler sazlık içinden der beni
Dinler ağlar hem kadın hem er beni...
- Halil Necati
Allah razı olsun..Nakşibendî wrote:Üç aylar geldi, mevsim-i hayr ü bereket, zaman-ı rahmet ü mağfiret, sebeb-i duhûl-i cennet... ama, ne mutlu gaflet etmeyip, kadr ü kıymetini bilip gereğince istifade ve istifâza edebilenlere!
Yazı İçin: http://zikrullah.com/yazilar/arsiv/z011202.htm
Âmin.. Allah razı olsun..seyir wrote:Cümlemize hayırlı mubarek olsun. Kutlu olsun, mutlu olsun, şen olsun. Allah(cc) kadir kıymet bilip istifade edebilmeyi nasib eylesin. O iradeyi o gücü kuvveti o halis niyeti bahşeylesin.
Rahmet eylesin, bereketlendirsin, razı olsun. Sevgisine layık eyleyip sevsin. Bütün kötü huy, amel, düşünce, söz, hal, bilgi ve sıfatlardan arındırıp sevdiği hallerle, ilimlerle, vasıflarla donatıp muttasıf eylesin.
Üç aylarınız mubarek olsun.
Âmin.. Allah razı olsun..nisanur wrote:Aminn aminn Rabbim üç ayları mübarek kılsın bizi Ramazana ulaştırsın.
- _Zişan_
amin amin.
Rabbim üç ayları hayırlı, bereketli geçirmeyi nasip etsin ve ramazana ulaşmayı nasip etsin.
tüm kardeşleimize kutlu olsun ve hayırlara vesile olsun.amin.
Rabbim üç ayları hayırlı, bereketli geçirmeyi nasip etsin ve ramazana ulaşmayı nasip etsin.
tüm kardeşleimize kutlu olsun ve hayırlara vesile olsun.amin.
Hak kulundan intikàmın yine kul ile alır,
Bilmeyen ilm-i ledünnü onu kul yaptı sanır.
Cümle işler Hàlik'ındır, kul eliyle işlenir;
Hakk'ın emri olmaz ise, sanma bir çöp deprenir.
Bilmeyen ilm-i ledünnü onu kul yaptı sanır.
Cümle işler Hàlik'ındır, kul eliyle işlenir;
Hakk'ın emri olmaz ise, sanma bir çöp deprenir.
-
Amin. Allahu Teala inşAllah hayırlı ibadetlerle, zikirlerle,sohbetlerle 3ayları geçirmeyi nasip eylesin cümlemize. 

-
- Kan Grubu: A (+)
Amin.Cenab-ı Hak cümlemize mübarek üç ayların faziletinden,sevabından,bereketinden istifade eden bahtiyar ve mesut kullarından eylesin.Amin.Yaptığımız tövbeleri kabul ve makbul eylesin.Amin.
Allah'ım!Günahlarımızı ört,affet,bağışla.Bize lütuf ve ilim ver!Hatâlarımızı önemseme.Yardım et!Kanaat ver!Afiyet ver!Basiret ver!Akıl ver!(El-Gaffaru-El-Gafuru-El-Ganiyyu-El-Hafızu-El-Hafıdu)cellecelaluhu ile bize muamele eyle!İslâm'dan ayırma!Amin.
-
- Kan Grubu: B (+)
Allah cc razı olsun